Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 04. 14:30, szerda | Helyi
Forrás: Kollár Ágnes/SzORGI

A nagy mesemondó is büszke lenne rájuk

A nagy mesemondó is büszke lenne rájuk

A dombóvári Szent Orsolya Iskolaközpont három negyedikes tanulója vett részt a 20. Benedek Elek Regionális Mesemondó Versenyen, amelyet öt korcsoport közel 90 indulójának részvételével rendeztek meg.

A negyedikesek korcsoportjában a 19 versenyző közül Kovács Ágnes (balról) 1. helyen, Golyák János (középen) és Kovács Klaudia (jobbról) megosztva a 2. helyen végzett a március 30-án, a pécsi Felsővámház Utcai Általános Iskolában megrendezett versenyen. Ágnes és Klaudia emellett még meghívást kapott a Pécs TV Egy csepp mese című sorozatába, hogy a pécsi gyerekeknek meséljenek.

A gyerekeknek ebben a tanévben nem ez az első sikere. November 11-én a dombóvári Gárdonyi Géza Mesemondó Versenyen Kovács Klaudia második lett, november 18-án a Glaub Nándorné Területi Mesemondó Versenyen, Mágocson Ágnes az első, Klaudia a második, míg János a harmadikon végzett. A Bonyhádon megrendezett február 22-i Mátyás Mesemondó Versenyen Ágnes második helyezett, míg János különdíjas lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!