Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 11. 15:07, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Alekosz megőrült? Vissza akar költözni a ValóVilágba

Alekosz megőrült? Vissza akar költözni a ValóVilágba

Megdöbbentő ötlettel és vallomással rukkolt elő Alekosz, amikor szembesült azzal, hogy a régi játékosok közül négyen ismét átélhetik a bezártság élményét a ValóVilág műsorában.

A görög hős elmondta: bármi is történjen, mégiscsak az RTL-nek köszönheti azt, hogy most itt tart, és visszavágyik a kezdetekhez.

- Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni a tényt, hogy négy olyan embert küldtek vissza a villába vendégeskedni, akik gyakorlatilag feladták a játékot. Olivér, Szandika, Gombár és Tordas nem érdemelték meg, hogy újra betehessék a lábukat a játékba! - kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki szerint lett volna más alternatívája is a csatornának. - Én egyértelműen magamat küldtem volna vissza a luxusbörtönbe az RTL helyében! Szerintem ez egy ésszerű döntés, valamint egy hatalmas és váratlan fordulat lett volna. Természetesen elvállaltam volna a felkérést mindentől függetlenül, hiszen ennek érzelmi okai vannak. Ott indult a karrierem, és szerintem nem szégyen, ha honvágyam van! Megbeszéltem volna a TV2-vel, hisz mindenre van megoldás, biztosan erre is találtunk volna - mesélte a napilapnak a görög hős, majd folytatta.
- Annyi pozitív emlék köt oda, ami felett képtelen vagyok szemet hunyni, és szerintem nagy sikerem lenne, a műsor nézettségét is növelte volna a jelenlétem. Könnyen ráhangolódtam volna mindegyik játékosra, hiszen egytől egyig érdekes és rokonszenves egyének. Az viszont tény, hogy nekem Seri sokkal szimpatikusabb, mint Kinga, tudniillik nálam a szépség visz mindent! Belül nem tetszik, általában nem szeretem az ilyen típusú személyiségeket, de külsőleg annál csodálatosabb - tette hozzá a görög, aki nem veti el annak a lehetőségét, hogy a jövőben újra együttműködjön a ValóVilág produkciójával.

Címkék: Alekosz, valóvilág

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.