Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 08. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Autós üldözés közben dördült lövés Pécsen

Autós üldözés közben dördült lövés Pécsen

Szerelemféltésből kialakult vita miatt volt autós üldözés Pécsen szombaton. Az eset során egy lövés is eldördült - közölte a rendőrség honlapján.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a délelőtti üldözés azért alakult ki, mert egy férfi megtudta, hogy eltűnt felesége egy másik férfival Pécs-Somogyban tartózkodik. Ismerőseivel elindult megkeresni őt, majd amikor meglátták a nőt egy autóban, üldözni kezdték azt. Közben gáz- és riasztófegyverrel kilőttek az ablakon.

A rendőrök Pécsett, a Zsolnay úton állították meg a két autót, majd négy férfit előállítottak.

Az üldöző autó vezetőjét, egy 27 éves kacsótai férfit és 31 éves helybéli társát gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük garázdaság elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság - tették hozzá.

Címkék: üldözés, autó, lövés, pécs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni