Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 09. 13:39, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Börtönt neki? Megvert egy újságírót az RTL sztárja

Börtönt neki? Megvert egy újságírót az RTL sztárja

A ValóVilág előző szériájából megismert Márki Zsuzsi brutálisan összeverte és megrugdosta a Blikk újságíróját, Somogyi Nórát az egyik fővárosi bevásárlóközpontban.

Amiért az korábban megírta, hogy a VV4-ből kizárt celeb mostanában a testéből él. VV Zsuzsi két nap után rájött, hogy nagy bajba került, és retteg a börtönbüntetéstől.

VV Zsuzsi az Új Ászon keresztül kér bocsánatot a megvert újságírónőtől. A történtek előzménye az volt, hogy az újságíró szombaton megjelent cikkében megírta, hogy az egykori valóságshow-sztár egy vándorló erotikakiállításon dolgozik, azaz a testéből él. A verés után Zsuzsi világgá kürtölte "hőstettét", a barátnője által készített videó egy részletét, amelyen a súlyosabb bántalmazások nem látszanak. Feltette Facebook-oldalára a következő kísérőszöveggel: "Na így jár aki valótlan dolgokat írkál!!! Gratulálok, Somogyi Nóra!!!" Most azonban rájött, hogy igen nagy bajba került, ezért szeretne elnézést kérni a bántalmazott Nórától.
- Megmondtam Nórinak, hogy azért akarok találkozni vele, hogy a szombaton leközölt cikknek a helyesbítését kérjem, mert valótlanságot állított, hiszen nem igaz, hogy a testemből élek! - kezdte a napilapnak Zsuzsi. - Odamentem, és próbáltunk megoldást keresni a dologra, de Nóri letagadta azt is, hogy ő írta a cikket, ami azért volt érdekes, mert ott állt alatta a neve - kezdte hatalmas átéléssel magyarázni a magyarázhatatlant a VV4-ből megismert lány.

- Akkor már három napja mindenki azért hívogatott, hogy megkérdezze tőlem, valóban k*rva vagyok-e, aki félmillióért bárkivel lefekszik. Pedig mindent megtettem azért, hogy soha ne gondoljanak rólam ilyet, hiszen erre vagyok az életemben a legbüszkébb, hogy nem ebből élek. Igen, nem vagyok szent! Táncosnő vagyok, vibrátor-show-t is adok, nem a szexből élek. Ha valaki csak a főcímet olvasta el, másra bizony nem gondolhatott. A lényeg, hogy kértem Nórit, hogy vigyen el a feletteséhez, de azt felelte, hogy ebben nem tud nekem segíteni. Aztán belevigyorgott az arcomba, és nyilvánvalóan tudatta velem, hogy nem érti, miért vagyok ennyire kiakadva - háborgott a mesélés közben is a nagyszájú lány, majd még jobban belelovallta magát.

- Amikor megkérdeztem, hogy miért nem olvasta vissza a cikket megjelenés előtt, arra sem tudott megfelelő választ adni. Akkor gondoltam, ha szemtől szembe kérem számon rajta azt, amit tett, talán magába száll, verés lett belőle, mert van egy pont, amikor már nem hat semmilyen érv. Sajnálom már nagyon, de elöntött az indulat, ami a tehetetlenségemből fakadhatott. Meg is kérdeztem Nóritól: ha most fejen verem, azt megírják? És akkor legalább revánsot tudok venni, hogy lássák az emberek, nekem ez egyáltalán nem tetszik. Aztán meggondolatlanul rámentem, amit nagyon sajnálok, és tényleg nem akartam. Erre az egészre tudom, hogy nincs normális magyarázat! Ezért van az, hogy most szeretném elmondani, hogy sajnálom, főleg most, mivel érzem a rendőrség súlyát a hátamon. Biztos azért történt mindez, hogy megtanuljam, hogy többet nem szabad ilyet csinálni. És most is csak azért nyilatkozom, hogy tisztázzam magam, mert engem korábban is csak negatívan sikerült ábrázolni, pedig egy jó embernek tartom magam - folytatta kissé megnyugodva a VV4-ből is kizárt sztár.

- Nórihoz egyébként barátként álltam, hiszen rengeteg riportot csináltunk, voltunk együtt zumbázni, buliban is többször találkoztunk, és mint embert, kedveltem! Mindettől függetlenül nagyon sajnálom a történteket, és mindent meg fogok tenni, hogy helyrehozzam ezt a problémát, és Nóritól személyesen is bocsánatot fogok kérni. Vállalok mindent, amit kell. Persze nem szeretnék büntetett előéletű lenni és börtönbe kerülni - tette hozzá az egykori VV-s lány.

A napilap természetesen Somogyi Nórát is megkereste az ügyben, ő azonban nem kívánt nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban.

Címkék: VV Zsuzsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.