Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. November 21. 12:33, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Elfutott az ellenőrök elől egy kamionsofőr Zalában

Elfutott az ellenőrök elől egy kamionsofőr Zalában

Elfutott a közlekedési hatóság ellenőrei elől egy kamionsofőr Teskándról, a rendőrök a szomszéd falu italboltjában találtak rá a vezetéstől egyébként többszörösen eltiltott férfira

- közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján. A közlekedési hatóság munkatársai hétfő késő délután Teskándon állították meg ellenőrzésre a kamiont, amelynek sofőrje a közeli mezőgazdasági területen keresztül elmenekült előlük. A helyszínre hívott rendőröket a szomszédos Babosdöbréte körzeti megbízottja értesítette alig egy órával később, hogy a keresett férfi a falu italboltjában van.

Az 56 éves érdi sofőr ellenőrzése során kiderült, hogy több bírósági határozattal is jogerősen eltiltották őt a járművezetéstől. Mindezen túl az alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre is előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A férfi ellen ittas járművezetés, valamint az eltiltás hatálya alatt történt járművezetése miatt indult szabálysértési eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.