Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 03. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvári Amatőr Röplabda Club

Huszonhárom csapat ötvenhat meccset játszott huszonnyolcadikán - képgalériával

Huszonhárom csapat ötvenhat meccset játszott huszonnyolcadikán - képgalériával

A harmadik alkalommal megrendezett Dombó-Ware Strandröplabda Kupára Keszthelyről, Kaposvárról, Bonyhádról, Komlóról, és Dombóvárról érkeztek csapatok.

Az egész napos versenyen jó néhány papírforma győzelem, és néhány meglepetés vereség tartotta izgalomban a nézőket, akik szerencsére egyre nagyobb számban szurkolnak a csapatoknak.

Három kategóriában hirdettek győzteseket.

A női párosok versenyét a kaposvári Vartmann Viktória - Vajda Evelin páros nyerte. Második lett a Magyar Szilvia (Keszthely) - Péter Lilla (Dombóvár) duó. A bronzérmet a komlói János Mónika - Tóth Katalin páros érdemelte ki.

A nyolc vegyes páros közül a dobogó tetejére a kaposvári Ékes Erika - Kiss Norbert csapat állhatott fel. Második a keszthelyi Magyar Szilvia - Balla Gyula páros lett. Harmadik a Vartmann Viktória - Böcz Dávid duó lett.

A férfi párosok között induló tizenkét csapat óriási csatát vívott egymással, és végül a Böcz Dávid - Kiss Norbert páros győzött. Második helyen a Hervai Tibor - Ledniczky Róbert (Kaposvár) páros fejezte be a küzdelmet, míg a bronzérmet a dombóvári MÁLNÁSZOK csapata, azaz Mészáros Norbert és Schulteisz Imre nyakába akasztották.

A szervezők ezúton is gratulálnak a győzteseknek, és remélik, hogy jövőre újra találkoznak a csapatok.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.