Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Július 06. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra férjhez megy az X-Faktor mentora

Újra férjhez megy az X-Faktor mentora

Cheryl Cole esze teljesen elment, és tíz hónappal válásukat követően ismét hozzámegy csalfa ex-urához.

 

Miután gyakorlatilag állástalanul maradt Cheryl Cole az angol és az amerikai X-Faktorból való kidobása miatt, szeretne valami jót is az életébe. Bár az erre talált megoldása kétséges, hogy valóban boldoggá teszi. Az énekesnő ugyanis igent készül mondani volt férje, Ashley lánykérésére. A Chelsea és az angol válogatott balbekkje már meg is vette a gyűrűt, amiben akkora gyémánt van, hogy az űrből is kiválóan látható. A lakodalmat hamar szeretnék megülni, mielőtt még elérkezne a válásuk első évfordulója.

Cheryl és Ash harmadszorra készül oltár elé állni. Ugyanis az első lagzijuk után pár évvel egyszer megerősítették a hűségesküjüket, mert a focistáról kiderült, hogy szeret más nők bugyijában is turkálni. Szintén ezen ok miatt hagyta el az angol dalos pacsirta tavalyelőtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.