Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Május 16. 23:20, szerda | Helyi sport
Forrás: Nagyné Tóth Erzsébet/Kaposszekcsői Közösségi Ház

Kaposszekcsői diákok bravúros sportszereplései

Kaposszekcsői diákok bravúros sportszereplései

Remekül szerepeltek a kaposszekcsői iskola fiú tanulói az elmúlt napokban megrendezett Dombóvár városi és városkörnyéki diákolimpián. A szekcsői srácok ráadásul a megyei döntőben is hozták a formájukat.

A III. korcsoportban Papp Bence (második képünkön) I. helyezést ért el a 60 m-s síkfutásban és távolugrásban is a dobogó legfelső fokára állhatott. Testnevelője: Fazekas Gáspár.

A IV. korcsoportos fiúk mind egyéniben, mind pedig csapatversenyben remek teljesítményt nyújtottak.
Az egyéni számokban: Szűcs Kristóf súlylökésben I. helyezés 11,82 m; Horváth Balázs szintén súlylökésben II. helyezés 11,37 m; Horváth Balázs kislabda-hajításban I. helyezés 65,10 m; Esküdt Gergely kislabda-hajításban III. helyezés 64,04 m; Matúz Máté távolugrásban II. helyezés 4,57 m; Matúz Máté 100 m-s síkfutásban III. helyezés és Laczkó Norbert 300 m-es síkfutásban I. helyezés. Testnevelőjük Pittinoné Kutas Erika.

Május 11-én rendezték meg a IV. korcsoport csapatversenyét, melyet a kaposszekcsői tanulókból álló gárda nyert meg. A városi diákolimpia győztes csapatának tagjai: Horváth Balázs, Esküdt Gergely, Gelencsér Dániel, Laczkó Norbert, Matúz Máté, Szűcs Kristóf. A diákok öt számban versenyeztek: 100 m-es síkfutás, súlylökés, kislabda-hajítás, távolugrás, és 800 m-es síkfutás.

A megyei Diákolimpiára május 15-én került sor Szekszárdon. Ott is nagyon szép eredményt értek el a szekcsői fiúk. A legjobb helyezéseik: Szűcs Kristóf súlylökésben I. helyezés; Horváth Balázs kislabda-hajításban I. helyezés; Esküdt Gergely kislabda-hajításban III. helyezés; Laczkó Norbert 300 m-es síkfutásban IV. helyezés és Horváth Balázs súlylökésben IV. helyezés.

A csapat többi tagja is remekül szerepelt. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő nevelőiknek!

Első képünkön balról jobbra: Pittino Istvánné, Laczkó Norbert, Esküdt Gergely, Matúz Máté, Horváth Balázs és Szűcs Kristóf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben