Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2024. Január 25. 09:37, csütörtök | Bulvár

Késsel fenyegetőző férfi után eredt egy szolgálatból hazafelé igyekvő katona

Késsel fenyegetőző férfi után eredt egy szolgálatból hazafelé igyekvő katona

Hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot a fehérvári honvéd

A Magyar Honvédség Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandár állományába tartozó Madarász Dávid főtörzsőrmester - szolgálatból hazafelé tartva - Székesfehérvár belvárosában arra lett figyelmes, hogy egy férfi késsel támad egy nőre - írja a Honvédelem.hu.

Madarász főtörzsőrmester lélekjelenlétének köszönhetően azonnal hívta a mentőket, majd a tettes után eredt. Ezalatt folyamatosan tájékoztatta a rendőrséget az elkövető hollétéről, amelynek köszönhetően a késelő férfit elfogták.

Mint azt Madarász főtörzsőrmester elmondta, a késelőn az első perctől látható volt, hogy nincs beszámítható állapotban, dülöngél és saját késével önmagát is szurkálja. A tettest nyolc-tíz méteres távolságból követte egy darabig, a rendőrség szirénáit meghallva jelezte tartózkodási helyét, majd azonosította a késelőt is. Az elkövetőt a rendőrség előállította, a mentők a sérültet és az elkövetőt is helyszíni ellátást követően beszállították a kórházba.

Köszönjük Madarász főtörzsőrmesternek, hogy egy bajba jutott ember segítségére sietett, ezáltal segítette a rendőrség munkáját!

Fotó: Dömsödi Richárd

Címkék: honvédség, katona

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.