Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 11. 08:35, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Mi történt a szépségkirálynő hajával?

Mi történt a szépségkirálynő hajával?

Napokig készült a Fülöp-szigetek-i világversenyre Szabó Dóra magyar szépségkirálynő.

Dóra ugyan nem került be a legszebb tizenhat közé, de egy maradandó dolgot már köszönhet a világversenynek: beleszeretett meghosszabbított hajába...

A világversenyről hazatért Szabó Dóra rengeteget készült a Fülöp szigeteki világversenyre. A kint töltött három hétre egy kis csapat készítette fel, bár nem került be a legszebb 16 közé, el sem tudná képzelni az életét az alkalomra készült hosszú haja nélkül.

"Potyo József készítette a frizurámat, ami egy különleges technológiával lett meghosszabbítva. Azért érdekes, mert ő csak Európából hozott hajjal dolgozik és egy Digitális géppel rakta fel, ami egyedülálló itthon. Teljesen eltalálta a színt is, és megérte közel másfél órát ülnöm a székébe, mert azóta, meg sem tudok válni tőle. Elég, ha csak három havonta megyek, vissza hozzá és kinti versenyen is bírta a meleget és a sós vizet."
Sok modellel dolgozik együtt a fodrász, szerinte a póthaj ma már olyan, mint a műköröm.

"Hozzám jár még Zimány Linda, Debreceni Zita vagy éppen Dukai Regina is, ez nekem külön megtiszteltetés, hogy ilyen szép hölgyekkel dolgozhatok együtt. Szerintem minden nő jobban érzi magát, ha tökéletes a frizurája, a digitális technológiával készülő hajat pedig észre sem lehet már venni, ez egy igazi kuriózum. Dórának gratulálok, és örülök, hogy én is hozzájárultam a csillogásához a versenyen."

Címkék: szabó dóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.