Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Március 19. 12:08, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Több mint két tucat fürdő csatlakozott A víz világnapja rendezvénysorozathoz

Több mint két tucat fürdő csatlakozott A víz világnapja rendezvénysorozathoz

Több mint 30 fürdő csatlakozott A víz világnapjához, vasárnap vagy március 22-én, szerdán az ország több pontján várják a fürdők rendezvényekkel, oktató- és szabadidős programokkal, gyógyvízkóstolással a vendégeket.

A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint sok fürdő kedvezményt is ad a belépőjegyek árából, a csatlakozott fürdők listája és a kedvezmények mértéke, időpontja a szövetség honlapján olvasható. Van ahol a kedvezmények mellett március 22-én meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. közölte: március 19-én, A víz világnapját megelőző vasárnap programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastánc produkció, tradicionális cigány muzsika és úszóversenyek is várják a kikapcsolódni vágyókat.

A Csillaghegyi és Paskál fürdőkben úszóversenyen mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek, utóbbi animációs programokkal, versenyekkel, nyereményekkel is várja az egész családot. A több mint 500 éves Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20 százalék kedvezménnyel próbálható ki a 30 perces aroma relax masszázs, a Dandár fürdő vendégei pedig napi belépőjüket 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg.

A víz világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményeztek. Az ENSZ március 22-ét választotta A víz világnapjává, felhívta a kormányok, szervezetek, magánszemélyek figyelmét arra, hogy a víznek milyen fontos szerepe is van az életünkben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során