Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 10. 07:51, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Attila rámászott Verára

VV Attila rámászott Verára

Attila tovább folytatja egykori ellensége Vera fűzését. Az összeférhetetlen fiú kijelentette, ő bizony szívesen eltöltene egy éjszakát Verával a D-matracon.

"Vera nem aludnál velem a D-matracon? Megigényelem és megyünk! Na?"- így próbált meg sajátos módján udvarolni Verának Attila kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után kedden éjszaka. Pár perccel később pedig tovább folytatta a fűzést. "Féltékeny vagy, hogy Kingával is táncolok, ugye? Te olyan nő vagy, aki szereti a férfi testet, tudom én! Nagyon bírom a fejedet Vera"- ecsetelte Attila a felnőtt filmmel büszkélkedő Verának. Attila egyébként az utóbbi napokban valóságos hadjáratot indított a hölgyek felé. Hétfőn elérte, hogy Szandika vele aludjon, és egész éjjel simogassa. Kedden pedig Kingának és Verának kezdte csapni a szelet. Eközben pedig sűrűn azt mondogatja. "Csak Muri Enikő meg ne tudja!"

Lehetséges, hogy valamelyik hölgy végül beadja a derekát, és Attilának nem is lesz szüksége arra, hogy a már játékból kiesett cimborája, Péter megtalálja számára az ideális Kinga-pótlékot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.